Yrityspeli – Omaperäinen ja persoonallinen liikelahja!

Oletko kyllästynyt perinteisiin liikelahjoihin?  Eikö messuille löydy sopivaa kilpailupalkintoa?  Etsitkö mukavaa piristystä omalle henkilöstölle?

noppa_pilviIn English – Click Here

Roll D6 Oy on suomalainen pelisuunnittelutalo. Omien lautapelien lisäksi valimistamme muille yrityksille markkinointitarkoituksiin soveltuvia, yritysten omalla brändillä ja mainosgrafiikoilla tehostettuja versioita klassikkopeleistä.  Nämä promootiopelit sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin yrityksen toiminnassa.

Asiakkaamme ovat käyttäneet yrityspelejä mm.

  • Liikelahjoina (jouluaikaan ja kesän kynnyksellä)
  • palkintoina kilpailuissa, mm. messuilla ja promotapahtumissa
  • kaupanpäällisinä tai yksilöllisinä yrityksen teemaan sopivina brändilahjoina
  • henkilöstölle ja näiden perheille piristävänä lahjana vuosijuhlissa

Yrityspelit sopivat moniin tarkoituksiin, ja koska pelit ovat yleensä pitkäikäisiä, yrityksen brändi säilyy pitkään pelissä mukana.  Olemme tuotteistaneet kaksi valmista yrityspelikonseptia: Yatzy-pelin ja Domino-pelin. Molemmissa huolellisen esisuunnittelun avulla olemme onnistuneet painamaan persoonallisen tuotteen hinnan todella edulliseksi.

Mikäli haluat, että yrityspelisi pohjautuu johonkin muuhun (lisenssivapaaseen) klassikkopeliin, ota yhteyttä myyntiimme.

Yrityksen brändin mukainen Yatzy-peli

Pilvi Yatzy

Persoonallinen yrityslahja, josta on iloa vastaanottajan koko perheelle. Samalla varmistat yrityksesi brändin näkymisen pelkkää lahjan saajaa laajemmalle porukalle, yhä uudelleen joka pelikerralla!

Tuotamme Yatzy-pelin, jonka pakkaus ja sääntövihko ovat yrityksen brändin mukaiset. Nopissa on yksi silmäluvuista korvattu yrityksen logolla! Nopat tietenkin niin ikään yrityksen väreissä tai klassisen valkoisina.

Toimitus sisältää kaikki työvaiheet avaimet käteen -periaatteella, asiakkaan toimittaman graafisen materiaalin, kuten logon ja muun kustomoidun teemamateriaalin pohjalta.

Hinta (1000kpl): 7.350€ + alv24% (Suuremmat tai pienemmän erät pyydä tarjous)

Domino-peli yrityksen väreissä ja teemalla

rolld6_domino_3d

Domino on hauska koko perheen peli, mutta tarjoaa strategista syvyyttää myös aikuisempaan makuun. Tiettävästi Dominoa on pelattu kiinassa jo 1200-luvulla. Pelistä on myös useita eri variaatioita.
Kuten Yatzy-pelissäkin, Dominossa pelin saa vahvasti yrityksen tyyliin brändättynä. Domino-pelissä jokin tai jopa kaikki silmäluvuista voidaan korvata yrityksen logolla tai muilla tuotemerkeillä.

Yrityspelien toimitus sisältää kaikki työvaiheet suunnittelusta tuotantoon ja laadunvalvontaan. Ennen valmistusprosessin alkua asiakas saa 3D-esityskuvat tuotteesta ja sen komponenteista. Vedosten avulla varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme!

Dominopeli muovilaatoilla alk. 16,50€ /kpl (min. 1000 kpl erä)

Oma lautapelisi

Jos yrityksesi / järjestösi on kiinnostunut oman lautapeli-idean tuotteistamisesta, ota yhteyttä toimistoon.

Toimitusaika

Oletko pohtimassa promootiopeliä tiettyyn tapahtumaan tai ajankohtaan? Huomioithan, että kyseessä on fyysinen painotuote, jonka valmistukseen kuluu aikaa. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen tärkeää tapahtumaa!

Toimitusaikamme on tuotteen monimutkaisuudesta riippuen 3-6 kuukautta tilauksen hyväksymisestä. Aika kuluu brändin mukaisen visuaalisen ulkoasun suunnitteluun ja painotuotantoon. Se on sen arvoista sillä lopputulos on jotain paljon enemmän, kuin pelkkä liikelahja!

About the Author