Roll D6 Oy – Suomalaisten pelikehittäjien pelejä suomalaisille pelaajille!

nopat
Roll D6 on perinteisten pelien suunnitteluun, kehittämiseen, tuotantoon ja markkinointiin keskittynyt yritys. Perinteisillä peleillä tarkoitamme lauta- ja korttipelejä, joita yleensä pelataan sosiaalisessa tilanteessa, eli saman pöydän ääressä. Käytössämme on runsaasti pelikehitysmateriaalia ja verkostostamme löytyy aktiivisia pelaajia ja pelitestaajia, pelikehittäjiä, graafisia suunnittelijoita, sekä osaamista pelien tuotantoon ja markkinointiin.

Yrityksen pääliiketoiminta-alue on suomalaisten pelikehittäjien pelien tuotteistaminen, tuotanto, markkinointi ja myynti. Tavoitteemme on vuosittain julkaista 3-6 uutta lautapeliä (myös korttipelejä) suomen markkinoille. Lisäksi pyrimme viemään pelejä ulkomaille isommille markkinoille.

Valmistuvat pelit:

Pelikehitystoiminta on käynnistynyt yritysmuodossa 2010. Yrityksen työntekijöillä ja pelikehittäjäverkostolla on kuitenkin vuosien kokemus pelikehityksestä ja pelien suunnittelusta. Mukana on aktiivipelaajia, sekä yritystoiminnan eri alueilla pätevöityneitä harrastepelaajia. Yrityksen taustavoimissa on pitkän linjan liiketoimintaosaajia. Yritys on yksityisesti rahoitettu.

Yhtiön liiketoiminta eroaa suomalaisten pelitalojen toiminnasta liiketoiminnan suunnan suhteen. Siinä missä tyypillinen pelitalo tuo maahan pelejä ja kääntää niitä, me Roll D6:ssa etsimme suomesta pelikehittäjiä ja autamme heitä viemään pelejään ulkomaille. Lisäksi erotumme muista vahvan in-house peliosaamisen ja verkottumisen kautta. Olemme vahvasti mukana peliyhdistystoiminnassa tukijana (mm. www.nopat.fi). Kehittäjämme ovat itse aktiivisia lautapelaajia.

Roll D6 Oy kuuluu Winterbackwoods -konserniin, johon kuuluu lisäksi 100% omistettu hosting-yhtiö Louhi Networks Oy ja muita osakkuus- ja tytäryhtiöitä. Konsernissa työskentelee yhteensä n. 25 ihmistä ja liikevaihto vuonna 2014 on n.3M€. Toiminta on kannattavaa ja kasvavaa.

About the Author