Pelin julkaisu

Onko sinulla peli-idea, konsepti tai puolivalmis peli, jonka haluaisit julkaista markkinoille? Oletko suunnitellut peliä, joka on mielestäsi uniikki ja erilainen ja mietit olisiko siitä uudeksi Monopoliksi?  Ota yhteyttä, voimme ehkä auttaa sinua.

Pelin matka prototyypistä kaupan hyllyyn on yllättävän pitkä. Pelin testaus, viimeistely, tuotanto, markkinointi ja myynti jakelijoille, kaupoille ja lopullista peliä myyville tahoille sisältää monta vaihetta. Meidän tehtävä on auttaa tässä. Me tunnemme liiketoiminnan, sinulta odotamme kiinnostavia pelejä ja uusia jännittäviä ideoita.

Mikäli sinulla on valmis pelattava prototyyppi pelistä, kannattaa olla yhteydessä heti. Ennen yhteydenottoa sinun tulisi tehdä pelistä tiivistelmä, joka kertoo mistä pelissä on kyse.  Se voi olla kirjoitettu Suomeksi tai Englanniksi.

>> Lähetä pelisi tiedot ja sovi prototyypin esittelystä

Mikäli sinulla ei vielä ole pelistä pelattavaa prototyyppiä, kannattaa seuraavaksi keskittyä saamaan peli pelattavaan kuntoon ja sitten rakentaa siitä prototyyppi. Sivuiltamme löytyy ohjeita pelien kehittämiseen konseptista valmiiksi peliksi.

>> Katso pelisuunnittelun vaiheet

 

Pelin matka kehittäjältä pelaajalle

 

Pelin matka kehittäjältä pelaajalle

About the Author