Pelaajille

Roll D6 pelifilosofia

Pelifilosofiamme ydinajatuksena on tuottaa suomalaisten pelisuunnittelijoiden pelejä ja siten tukea suomalaista pelikehitystä ja pelikulttuuria. Meillä on pitkät ja kylmät talvet, joten pelaaminen voisi olla viinan juonnin sijaan kansallinen harrastuksemme.

Emme etsi vain määrätyn tyyppisiä pelejä vaan hyviä pelejä ja konsepteja. Osa peleistä on massamarkkinoille tarkoitettuja, osa taas peliharrastajille. Pyrimme kuitenkin siihen, että pelit olisivat sellaisia, että ihan tavalliset ihmiset voivat säännöt oppia ja pelin voi pelata monta kertaa illassa tai vähintäänkin saada valmiiksi yhden illan aikana.

Suomalaisten pelisuunnittelijoiden pelejä

Roll D6:n pelien suunnittelijat ovat suomalaisia aktiivipelaajia ja peliharrastajia. ”Tallissamme” on tällä hetkellä kuusi pelisuunnittelijaa.

>> Roll D6:n pelien suunnittelijoiden esittelyt

Lautapelilauantai

Lautapelilauantai on Roll D6:n pelitapahtuma jonne on vapaa pääsy. Se järjestetään kerran kuussa Pelistudiollamme Tapiolassa, Espoossa.

>> Lautapelilauantai

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit tilata kaikkia meidän julkaisemia lautapelejä. Lisäksi valikoimissa on joukko historiallisia sotapelejä, joita yrityksen johtoporras mielellään pelailee. Taitaa vaivata jonkin sortin Napoleon-kompleksi J

>> Verkkokauppa

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta. Liity fanisivuihin Facebookissa ja seuraa kehitysjuttuja Twitterillä. Pelimme löydät myös BoardGameGeekistä

>> Facebook

>> Twitter

>> Boardgamegeek

About the Author