Roll D6:n LautapeliLauantait – kerran kuukaudessa

Roll D6:n LautapeliLauantait ovat takuuhauskaa tekemistä lauantaipäiviin kerran kuukaudessa.

Viikonloppuna vietettiin järjestyksessään 11. LautapeliLauantaita. Tällä kertaa innokkaimmat pelaajat ajoivat paikalle Jyväskylästä ja Sastamalasta asti. Meidän mielestämme se on hatun noston arvoinen suoritus!

Pelasimme Rintama ja Lonkero -pelien prototyyppejä. Molemmat pelit olivat mielenkiintoisia ja aiheuttivat runsaasti keskustelua sekä jatkokehitysideoita.

Suomalaiset pelisuunnittelijat ovat innokkaita rakentamaan peliprototyyppejä puusta. Suosittelemme kuitenkin käyttämään pahvia, sillä siitä saa kevyempiä, kompaktimpaan tilaan mahtuvia ja helpommin käsiteltäviä prototyyppejä aikaiseksi. Lue lisää prototyypin rakentamisesta täältä.

Pelasimme myös Roll D6:n omia peliprotoja ja loppuilta juostiin “rakkirallia”. Meillä oli niin hauskaa, että pelaamisen tiimellyksessä palikoiden suunnittelu jäi vain ajatuksen tasolle, mutta idea elää yhä ja järjestämme palikkapajan kesemmällä uudelleen. Joten, jos joku innokas designerin alku missasi tapahtuman, on nyt uusi mahdollisuus ottaa osaa tuonnempana. Seuraathan tapahtumailmoittelua sivuillamme.

Kuukauden päästä kurkistetaan lastenpelien suunnittelun maailmaan. Onko sinulla idea lastenpelistä? Tule esittelemään se meille 20.4.

Tervetuloa mukaan!

>> Lue lisää

Kuvia LautapeliLauantaista #11:

Kuvia LautapeliLauantaista #10:

About Katri