Ensimmäisen pelin (Villit kuviot) painaminen alkoi tänään!

Saimme juuri tiedon Kiinasta, että ensimmäisen pelin massatuotanto alkoi tänään. Viime viikolla saimme lentopostilla Villien kuviot -pelin, painoprototyypin. Hyvältä näytti, laatikko on kovaa pahvia, pinnoitus kiiltävä ja painojälki erinomainen. Puulaat toimivat erittäin hyvin pelissä. Myös ohjeen laatu oli erinomainen.

Pitää tässä vaiheessa kiittää Katria, joka on paiskinut töitä kahden ensimmäisen pelin loppuun viimeistelyssä oikein urakalla. Upeaa grafiikkaa ja kuvia syntyy ja viimeistely tapahtuu tarkkuudella. Hyviä pelejä tulossa.

Myös Jani & Tero Moliiksen suunnittelema Vasaran alla -peli on toimitettu Kiinaan. Siitä saamme painoproton ensi viikolla, jonka jälkeen painotuotanto käynnistyy. Pelin kehitys ja visuaalinen tuotanto oli suunniteltua suurempi urakka.  Pelissä on peruspeli, joka toimii hyvin perhepelinä ja lisäksi toimintakortit, joilla peliin saa europelaajille lisää haastetta ja voittostrategioita.

Kaksi muuta peliä, Peikkojahti ja Jää sulaa on nyt meidän omassa tuotannossa, eli pelejä kehitetään parhaillaan valmiiksi.  Roll D6:n viidennen pelin, Robottitehtaan tuotanto alkaa sitten lomien jälkeen.

Uusia pelejäkin etsimme vielä, joten laittakaapa pelikehittäjät tuoreita ja pelattavia prototyyppejä tulemaan.

Lautapelilauantait jatkuvat taas elokuussa.

 

 

About rolld6